Back to overview

Saar Magazine: Portret Loes

Magazine 30 November 2023

SAAR is hét online magazine over alle leuke, pijnlijke, grappige, hippe, dramatische en hilarische kanten van ouder worden. Hun motto: 50+ maar nog lang niet dood. 

Saar interviewde drie 50-plus vrouwen over ouder worden en hun favoriete leesbril. Want dat die twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, staat vast. Vroeg of laat krijgt elke 50-plusser ermee te maken. En een beetje een fijn en leuk exemplaar is dan wel zo prettig. Eentje van Frank and Lucie, die hebben hippe, betaalbare leesbrillen die tijdloos zijn, luxe en mooi en overal mee te combineren. In portret drie vertelt oprichter van leesbrillenmerk Frank and Lucie, Loes (58) over ouder worden, en de opmars van de leesbril.

“Vroeger was ik een leuk, strak, vlot meisje, maar ik dacht zelf dat ik een dik, lelijk, oud wijf was. Als ik mezelf nu terugzie op foto’s denk ik jeeeeetje wat was ik prachtig! Ik ben nog steeds zeer tevreden over hoe ik eruit zie hoor, maar de tand des tijds heeft wel aan me geknaagd. Vroeger was ik slanker, glansde m’n haar meer en waren m’n tanden witter. Verder is er feitelijk niet heel veel veranderd, behalve dan dat er dus meer jaren overheen zijn gegaan. Ik kwam laatst iemand tegen van 40 jaar geleden, nou die herkende me direct.”

Benieuwd naar het hele interview? Klik hier en lees het op de site van Saar Magazine!